تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.

بیانیه سه قدرت اروپایی: غنی‌سازی ۲۰ و ۶۰ درصدی ایران توجیه غیرنظامی قابل قبولی ندارد 

سه قدرت اروپایی عضو برجام با صدور بیانیه‌ای مشترک ضمن تقدیر از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به دلیل ارائه گزارش مستقل و عینی با وجود محدودیت‌های موجود بر سر راه فعالیتش در ایران، نگرانی عمیق خود را از ادامه غنی‌سازی ۲۰ و ۶۰ درصدی جمهوری اسلامی که «فاقد توجیه غیرنظامی قابل قبول» عنوان شده، ابراز کردند.

کد خبر: ۱۱۵۰۶۵
۱۵:۲۷ - ۰۴ آذر ۱۴۰۰

بیانیه سه قدرت اروپایی: غنی‌سازی ۲۰ و ۶۰ درصدی ایران توجیه غیرنظامی قابل قبولی ندارد 

 

دیدارنیوز: فرانسه، آلمان و بریتانیا در ادامه این بیانیه تصریح کرده‌اند: «کل ذخایر[اورانیوم غنی شده] ایران امروز حاوی مواد شکافت‌پذیر کافی است که در صورت غنی‌سازی بیشتر می‌توان از آن برای تولید بیش از یک سلاح هسته‌ای استفاده کرد.»
سه قدرت اروپایی با اشاره به پیشرفت سریع برنامه هسته‌ای ایران در بخش‌های تولید اورانیوم غنی‌ شده، توسعه و استقرار سریع سانترویفیوژهای پیشرفته و افزایش سطح غنی‌سازی اورانیوم یادآور شده‌اند که این کشور از ۹ ماه پیش تمامی اقدامات لازم برای شفافیت و راستی‌آزمایی را تحت برجام و پروتکل الحاقی به حالت تعلیق درآورده است.
تروئیکای اروپایی با تاکید بر اهمیت بالای از سرگیری فعالیت‌های راستی آزمایی و نظارت آژانس در چارچوب برجام، قویا از ایران خواسته‌اند که سطح دسترسی پیشین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را به تاسیسات و فعالیت‌های هسته‌ای این کشور بازگرداند و به طور کامل با این نهاد همکاری کند.

قدرت‌های اروپایی همچنین از ایران خواسته‌اند که فورا دسترسی آژانس به تاسیسات هسته‌ای کرج را فراهم کند و در اسرع وقت نسبت به اجرای کامل ترتیبات نظارتی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، از جمله اجرای پروتکل الحاقی اقدام کند.
فرانسه، آلمان و بریتانیا در پایان این بیانیه تصریح کرده‌اند که با حسن نیت به مذاکرات هسته‌ای وین باز خواهند گشت تا این مذاکرات را از نقطه متوقف شده در ژوئن گذشته ادامه دهند. آنها خاطر نشان کرده‌اند که امکان دستیابی به تفاهم و بازگشت ایران و آمریکا به توافق هسته‌ای همچنان وجود دارد و این بازگشت باید هر چه سریع‌تر رخ بدهد.
همزمان نمایندگی ایالات متحده در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز با صدور بیانیه‌ای خود با اشاره به افزایش مستمر سطح غنی‌سازی اورانیوم از سوی ایران تصریح کرد که «تنها کشورهای دارای سلاح هسته‌ای چنین رویه‌ای را در خصوص غنی‌سازی انجام داده‌اند.»
این بیانیه تاکید کرده که ادامه توسعه فزاینده برنامه هسته‌ای ایران فراتر از محدودیت‌های برجام، «بازگشت به پایبندی متقابل به برجام» را دشوارتر می‌کند. نمایندگی آمریکا در آژانس در پایان این بیانیه تصریح کرده که در صورت پایبندی دوباره ایران به تمامی تعهدات مندرج در برجام، ایالات متحده نیز آمادگی لازم را برای لغو تمامی تحریم‌های مغایر با برجام دارد.
صدور این دو بیانیه پس از آن صورت گرفت که رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در آغاز نشست چهارشنبه شورای حکام آژانس گفت: «علیرغم تلاش‌های من، مذاکرات و رایزنی‌های گسترده برای رسیدگی به مسائل پادمان‌های باقی‌مانده ایران که در دو گزارش به تفصیل شرح داده شد، بی‌نتیجه بود.»
قرار است شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پایان نشست فصلی خود درباره برنامه هسته‌ای ایران قطعنامه‌ای صادر کند. این در حالی است که هیات نمایندگی جمهوری اسلامی، ۲۹ نوامبر و پس از ۶ ماه غیبت، به میز مذاکرات وین برای احیای برجام باز می‌گردد.


ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
پرطرفدارترین ها